Amant de la cuina saludable per a gaudir menjant, i defensora de fer dels hàbits saludables (esport, descans, salut emocional, estil de vida, etc.) nostre millor dia a dia… utilitza sempre l’alimentació com a eina fonamental per a la prevenció i manteniment de la salut.
També, en conjunt amb altres teràpies i estratègies integradores, utilitza la nutrició com a eina terapèutica per a l’abordatge de patologies com a problemes metabòlics (sobrepès, obesitat, diabetis, malalties cardiovasculars …), patologies de la tiroides, problemes respiratòries (rinitis, sinusitis, asma …), problemes gastrointestinals (al·lèrgies i intoleràncies, acidesa, intestí irritable, restrenyiment …), problemes de la pell (psoriasis, dermatitis, lupus …), desordres hormonals (ovari poliquístic, amenorrea, síndrome premenstrual …) entre altres patologies autoinmunes o inflamatòries.
A través dels seus coneixements en PNIE, incorpora estratègies de nutrició orthomolecular per a aquells casos o etapes de la vida on, l’aportació de diferents fitonutrientes, poden generar un efecte preventiu o curatiu molt més potent.
La seva principal motivació és guiar-te en la cerca cap a l’alimentació que et permeti gaudir de salut i ser tu el protagonista.